Lancering boek Natuur & Innovatie

Lancering boek Natuur & Innovatie

Het boek ‘Natuur & Innovatie’ is afgelopen 6 februari gelanceerd op een druk bezocht symposium in gasterij Stadzigt bij het Naardermeer. Het symposium ‘Natuur, inspiratiebron voor innovaties’ werd georganiseerd door Hogeschool Van Hall Larenstein en Natuurmonumenten, onder leiding van dagvoorzitter Teo Wams.
Sprekers waren Bob Ursem, wetenschappelijk directeur van de botanische tuin TU Delft, Bowine Wijffels van Cailin Partners, Pieter Baars van Nationaal Groenfonds en Marc van den Tweel, directeur van Natuurmonumenten.
John Raggers van Hogeschool Van Hall Larenstein (VHL) overhandigde het eerste exemplaar van ‘Natuur & Innovatie’ aan Marc van den Tweel en Harry Ankone (directie VHL).
Natuur & Innovatie is deel 3 uit de reeks Groene Signalementen van dagblad Trouw en Hogeschool Van Hall Larenstein, geschreven door Mirjam Koedoot en Marianne Wilschut. Een van de hoofdstukken stond op 6 februari als voorpublicatie in Trouw.
Op de afsluitende borrel werd druk nagepraat en kregen we als redactie veel positieve reacties. We kijken terug op een zeer geslaagde middag!
Het boek is (gratis) te bestellen door een mail te sturen aan: info@hogeschoolvhl.nl onder vermelding van ‘boek Natuur & Innovatie’ (vermeld ook uw adresgegevens).